UNIEK IN EUROPA!!
  MX AIR TIME 2023 IS WEER EEN FEIT
  PINKSTER ZONDAG 28 MEI 2023 IN BECKUM (NL)

  De primeur van 2016 en de 1e straight Rhythm die in Europa werd gereden komt terug in 2022! Pinksterfeesten Beckum organiseert na een succesvol 2019 voor de
  6e keer MX AIR TIME op zondag 28 mei 2023, powered bij Volle Polle.

  MX AIR TIME is afgeleid van een Amerikaans supercross evenement. Tijdens deze wedstrijd zullen de deelnemers 1 tegen 1 strijden over een 500 meter supercross baan met meer bulten dan vlakke stukken. De deelnemers hangen dan ook meer in de lucht dan dat ze met de wielen op de baan zijn. In een afvalrace over 2 manches blijven er uiteindelijk twee coureurs over die de finale zullen gaan rijden.
  Dus veel spektakel gegarandeerd!

  Dit jaar zal wederom een Internationaal deelnemersveld strijden om de titel
  “King of Airtime” Oud Grand Prix rijders als Luca Nijenhuis (2017) en Macier Ludovic (2018) en Lars van Berkel (2019 en 2022) gingen de afgelopen jaren al met deze titel naar huis.

  Gedurende de dag zal er gestreden worden in twee klassen, de zware jongens in
  de SX1 klassen en de lichtere motoren in de SX2 klasse.
  De trainingen starten om 11:30 uur. Vanaf 14:30 zullen de 1e wedstrijden worden verreden. Rond 17:00 uur zal de finale plaatsvinden, met daaropvolgend de superfinale. Hier zal gestreden worden tussen de winnaar van de SX1- en SX2 klasse.


  Dus wat kunt u tijdens MX AIR TIME 2023 verwachten op zondag 28 mei:
  Spektakel van de bovenste plank
  Toprijders uit Europa
  Deels vernieuwde baan door Freddy Verherstraeten
  Kinder area
  Entertainment op het evenemententerrein voor het hele gezin
  Grandioze afterparty met Noaberrock en diverse avondoptredens

  Entree vanaf 16 jaar voor slechts € 12,50-
  Entree van 6 t/m 16 voor slechts € 5,-
  Kinderen tot 6 jaar gratis

  AFTERMOVIE 2022 (laatste editie): 
  https://www.youtube.com/watch?v=LVt-PDsbvTI 

  Na al dit motorgeweld nog even nagenieten? Dat kan op onze afterparty!
  Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom in onze feesttent met gezellig terras en buitenpodium, waar je kunt genieten van live muziek! Locale bands zullen hierbij hun opwachting maken op het buitenpodium.
  Heb je daarna nog niet genoeg gekregen van Beckum? Blijf ’s avonds nog even voor één van de spectaculaire avond optredens!

  naamloos-1.jpg
  2.jpg

  Motorcross van hoog niveau

  Afgelopen jaar wist Lars van Berkel deze titel in de wacht te slepen. Lars heeft dit jaar een druk programma waarbij de Europese Grand prix centraal staat. Desondanks heeft hij zijn deelname toegezegd en zal hij zijn titel dit jaar gaan verdedigen. In de MX2 klasse was Luca Nijenhuis afgelopen jaar de sterkste, hij heeft dit jaar de overstap gemaakt naar een zwaardere MX1 machine. Dit jaar zal hij de strijd aangaan in de koningsklasse van de motorcross.  Spektakel kan namens de organisatie dus worden gegarandeerd op 3 juni aanstaande in Beckum. In de komende weken zullen de definitieve deelnemers bekend worden gemaakt. De organisatie bepaald welke rijders van start zullen gaan, dus als rijders in zowel de locale hero als Pro klasse kan rijders zich inschrijven tot nader bericht.

  Grandioze afsluiter

  Wanneer de actie op de baan ten einde loopt zal de after party van start gaan met de DJ formatie Club Kroket en live muziek van de band Kroepin. Tevens zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de nabijgelegen feest tent. Hier treffen crosser, publiek en locals elkaar op het feest dat afgelopen jaar werd beschreven als “Grandioos”. Goed om te weten!

  BECKUM

  HAAKSBERGERSTR. 152

  28 mei 2023

  11:30 - 17:00 uur

  Organisatie

  MX AIR TIME wordt in opdracht van Pinsterfeesten Beckum georganiseerd door Volle Polle.

  Volle Polle is de naam van een jaarlijks terugkerend evenement; Volle Polle: Hét auto- en motorsportspektakel voor iedereen die houdt van oerend hard crossen, muziek, feest en vooral een hoop gezelligheid! Twee dagen lang in Beckum de ultieme combinatie: Motorcross en autorodeo. Zaterdag werd de Twentecup verreden en zondag was de dag van de Autorodeo en bedrijfswagenklasse.

  Dit evenement werd jaarlijks georganiseerd door de vereniging CSB (Cross Sport Beckum). Een club fanatiekelingen met hart voor alles wat hard gaat op 2- en 4 wielen.

  In 2016 hebben de leden van Volle Polle een geheel nieuw concept bedacht en dit gepresenteerd aan Pinksterfeesten Beckum. Door samen de krachten te bundelen, heeft dit geresulteerd in het evenement MX AIR TIME.
  Komend jaar alweer voor de 5de keer!

  pinksterfeesten.png
  monster.png
  grondverzet.png
  nozem.png
  weekend.png
  motul.png
  ontwerp en realisatie: studioteravest.nl